Testimoniale

Absolvenții Be Trader

Ce spun cursanții Be Trader
RAUL ALIN C.

A câștigat: 9431€

Am absolvit cursul de Options in luna Septembrie 2018 pentru ca am ales sa investesc in mine si nu in ceva spatiu sau in orice altceva… Am ales sa incep cu modulul Options pt ca mi se pare ca e primul pas si cel mai important in Bursa. Acum dupa ce l-am terminat, astept cu nerabdare sa invat modulul Futures care este next Level si care iti ofera posibilitatea sa castigi bani in timp mai scurt. Mi-au predat 3 profesori foarte experimentati, calmi, relaxati in tot ceea ce fac atat ca si profesori cat si ca traderi. Desi au predat in limba engleza iar engleza mea nu e cea mai buna, am inteles tot iar in momentele in care nu intelegeam a fost alaturi de noi Ciprian care ne mai traducea si ne explica cu rabdare si pasiune. As putea sa va povestesc mai multe pt ca sunt foarte entuziasmat de aceasta meserie (bursa) dar as avea nevoie de mai multe pagini, dar va stau la dispozitie daca aveti intrebari legat de ce am invatat si cum s-a derulat tot cursul. Pot sa va spun ca pana la varsta cea frageda 😉 de 37 ani nu am descoperit o varianta mai buna si mai frumoasa de a face bani cinstiti si siguri. Mai pot sa va sugerez sa incepeti totul cu un vis si o dorinta mare de a avea succese! Ganditi-va ce va doriti sa faceti in viata, sa va luati o casa, o masina de lux, un hotel sau chiar si o insula… indiferent ce si asa sa porniti motivati maxim, iar daca veti face tot ce va vor invata profesorii veti reusi cu siguranta sa va indepliniti orice vis sau dorinta dupa ce terminati aceste cursuri, totul depinde de voi, de dorinta de a reusi. Multumesc foarte frumos pe aceasta cale intregii echipe Be Trader pt rabdarea care au avut-o cu mine si pentru tot ce m-au invatat intr-un timp asa de scurt.

Ce spun cursanții Be Trader
ANCA GODJA

A câștigat: 3615€

Ma bucur foarte mult ca am aflat de acest curs pentru ca astfel bursa si tradingul s-au transformat din lucruri complicate in ceva ce îmi doresc sa fac. Acum consider ca a fi trader te ajuta sa ai o viața cu satisfacții materiale mari si in același timp având o libertate care nu o poate oferi un alt job. Pentru mine, acum tradingul reprezintă job-ul ideal.

Ce spun cursanții Be Trader
ROXANA CHETA

A câștigat: 2362€

Pentru mine cursul de bursa a fost una din cele mai excentrice experiențe de pana acum, care mi-a deschis o noua oportunitate de a face bani și nu numai, de a mă redescoperi se poate spune! Am rămas foarte impresionată de profesori și de toata informația primită în așa scurt timp, complexă și foarte eficientă. Sunt foarte entuziasmată să descopăr ce surprize plăcute îmi rezervă în continuare acest drum și ce alte oportunități noi! Mulțumesc echipei și doresc în continuare să aprofundez studiile în domeniul bursei alături de academia Be Trader!

Formular Înscriere