Termeni și Condiții

Termeni și Condiții

Termeni și condiții de utilizare a site-ului www.betrader.ro


Accesarea, utilizarea și navigarea pe site-ul www.betrader.ro de către vizitatori sau clienţi trebuie să fie însoțită de citirea, acceptate și înțelegerea în totalitate de către aceștia a tuturor termenilor și condițiilor impuse de S.C. Betrader Professional S.R.L.
1. Drepturile asupra site-ului
S.C. Betrader Professional S.R.L. deţine drepturi complete şi depline asupra titlului de proprietate şi prin aceasta toate drepturile de autor şi cele brevetate. Nu aveţi dreptul să redistribuiţi, vindeţi, decompilaţi, dezasamblaţi informații, produse sau aplicații într-o formă perceptibilă de către oameni sau să modificați, copiați, afişați, distribuiți, transmiteți, publicați comercializați, licenţiați, creați materiale derivate sau utilizați conţinutului site-ului în orice scop fară confirmarea scrisă din partea S.C. Betrader Professional S.R.L.
2. Limitarea răspunderii
S.C. Betrader Professional S.R.L. nu este răspunzător de erori sau omiteri în redactarea textului, în prezentarea produselor sau a prețurilor acestora, informațiile cu privire la aceste lucruri fiind prezentate cu titlu informativ. S.C. Betrader Professional S.R.L. nu este răspunzător pentru nici un fel de daună directă sau indirectă, indiferent de natura acesteia precum: întârzieri, întreruperi de operare, erori, viruși accesați de pe site, din descărcarea fișierelor prezentate pe site sau din email-urile primite de la acesta care pot incomoda sau dăuna clientul sau bunurilor acestuia în urma accesări website-ului. Accesarea website-ului se face pe propria raspundere.
3. Utilizarea website-ului
Site-ul www.betrader.ro conține informații în legătură cu educarea în vederea obținerii unei diplome de trading și se adresează oricărui vizitator. Accesarea site-ului și anumite informații oferite dee www.betrader.ro sunt de regulă gratuite și puse la dispoziția oricui, însă, www.betrader.ro își exercită dreptul de a cere o sumă de bani sau de a condiționa utilizatorul să se înregistreze în schimbul anumitor informații sau servicii. S.C. Betrader Professional S.R.L. deține toate drepturile de proprietate ale site-ului, drepturi asupra design-ului, conținutului, imaginilor și astfel acest website împreuna cu tot ceea ce pune la dispoziție utilizatorului poate fi folosit doar în scop personal, non-comercial. Este strict interzisă copierea sau distribuirea a oricărei informații preluate de pe www.betrader.ro fără acordul administratorului website-ului.
4. Legătura cu alte website-uri
www.betrader.ro poate conține legături sau trimiteri catre alte website-uri relevante pentru conținutul acestuia însă nu poate controla sau garanta exercitarea informațiilor prezente pe site-urile unor terți la care face trimitere. S.C. Betrader Professional S.R.L. păstrează conmfidențialitatea informațiilor cu caracter personal colectate iar uilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres şi neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile legii 677/2001 si directivelor GDPR pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavoastră referitoare la utilizarea site-ului şi la protecţia utilizării vă rugăm să ne contactaţi.