Despre Noi

Fă cunoștiință cu profesorii tăi

CIPRIAN CICEU

Ciprian Ciceu

Managing Director Be Trader Europa de Est
Josh Thompson

Maxime Lacrosse

Co-Founder
Mary Jane

Christophe Kleizynsky

Co-Founder


0746847493 
ciprian@betrader.be 
Luni - Vineri  10.00-18.00

Înscriere
De ce Be Trader Academy?

Cu ce te putem ajuta?

Te invatam sa fii tu un trader profesionist, una din cele mai profitabile meserii din lume.

De ce Be Trader Academy?

Cum vei ajunge trader profesionist la nivel european?

Vei urma cursurile noastre acreditate in urma carora vei primi diploma de nivelul 5 (avansat) in Finantare si Tranzactionare, recunoscuta oriunde in Uniunea Europeana - VTCT.

Cum va arata activitatea unui trader profesionist, independent de alți brokeri?

BE TRADER ESTE UN CENTRU ACREDITAT CARE VA POATE OFERI O DIPLOMA EUROPEANA IN FINANTARE SI TRANZACTIONARE

Diplomă acreditată european Be Trader

Diplomă acreditată european

Această diplomă de nivel 5 al Cadrului european de certificare este propusă studenților, absolvenților și solicitanților de locuri de muncă care doresc să se distingă în timp ce beneficiază de o diplomă de studii postuniversitare și experiență într-o sală de trading binecunoscută din Europa.

Ambiția formatorilor este aceea de a oferi o manieră practică, solidă pentru a instrui elevii cu privire la realitățile unui loc de muncă în sectorul piețelor financiare. Diploma avansată de nivel 5 în finanțe și tranzacționare livrată în Centrul de formare Be Trader din București este referința în formarea profesională a traderilor din România. Antrenati-va înconjurat de traderi activi zilnic pe piețe!

De ce sa alegi Be Trader Academy?

Deoarece a fi trader profesionist este o meserie ca oricare alta, chiar una profitabila.
Bine ai venit la una dintre cele mai solide organizatii din Europa ce ofera cursuri de tranzactionare la Bursa. Cu sediul principal la Bruxelles, Be Trader Academy este acum si in Romania.

Vei avea posibilitatea sa devii independent financiar atunci cand locul de munca actual te suprasolicita.
Poti ajunge sa tranzactionezi de oriunde din lume.
Nu intotdeauna este usor sa faci bani. Cu toate acestea, cu o buna formare in acest sens, cu o mentalitate si cu abilitati potrivite, cu munca si seriozitate poti reusi.

PARTENERII NOȘTRI: SQUARE MILES EDUCATION

SQUARE MILES EDUCATION


Centrul de educație Square Mile din Londra beneficiaza de experți din domeniul tranzactionarii pentru a oferi cele mai bune rezultate în domeniul educației privind metodele Futures și Options. De asemenea, ofera cursuri de instruire privind analiza tehnică, psihologia tranzacțiilor și conformitatea / reglementarea.
Square Mile oferă persoanelor posibilitatea de a obține o calificare recunoscută (Ofqual reglementată) care preda arta de tranzacționare financiară.
Square Mile a aparut ca urmare a cererii de piata pentru educatia de inalta calitate in toate aspectele legate de tranzactionarea pe pietele financiare globale, inclusiv reglementarea si conformitatea acesteia.
Square Mile este ghidata de profesionisti cu experiență dovedită în furnizarea de traderi acreditati, fiind pe piata de peste 15 ani. Cursurile de formare sunt cu adevărat remarcabile, adaptate nevoilor și cerințelor clienților, atât la nivel de retail, cât și instituțional.