Cursuri

Cursuri Be Trader Academy

Învață trading de la cei mai buni!

Înscrie-te la seminariile noastre de unde vei afla cum sa minimizezi riscurile utilizand strategiile Be Trader Academy.
Fiecare profesor și trainer este trader experimentat, cu disponibilitate de a te susține și încuraja, fiind pasionat de aceasta meserie.
Suntem aici pentru a te ajuta să îți atingi țelurile!
Cel mai important lucru atunci când tranzacționezi pe o piața volatilă este o buna gestionare a riscului. Află metodele Be Trader Academy de a le diminua.
Din cursurile noastre poți descoperi informațiile prețioase de care ai nevoie pentru a deveni trader independent.
Structura cursurilor permite asimilarea de cunostințe de bază pană la analiza financiară complexă.

0746847493 
ciprian@betrader.be 
Luni - Vineri  10.00-18.00

Înscriere

CURS OPTIONS

Tranzactionarea si gestiunea capitalului vostru privat sau tranzactionarea capitalului Be Trader. Metoda unica in Romania.

Înscriere

CURS FUTURES

Inveti cum sa generezi venit in conditiile unei piete volatile. Tranzactionarea si gestiunea capitalului vostru privat sau tranzactionarea capitalului Be Trader.

Înscriere

CURS CRYPTO

Achizitionarea criptomonedelor si tranzactionarea propriului capital cu metodele invatate la cursuri

Înscriere

SEMINAR DE 2 ZILE

O imagine clara si concisa a pietelor financiare.
2 ZILE DE INIȚIERE PENTRU DOAR 999 RON

Înscriere

ÎN COMPONENȚA CURSURILOR

Diploma avansată de nivel 5 în comerțul financiar oferită de Be Trader Academy este destinată studenților, absolvenților de studii postuniversitare și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, care doresc o modalitate de a se diferenția pe o piață deja aglomerată.
Este o calificare care permite fiecarui cursant o bază solidă pentru a deveni trader profesionist pregatit pentru activarea în cadrul industriei serviciilor financiare.
Diploma este acreditată de Cadrul Reglementat de Calificare și este reglementată de VTCT. Bazat complet pe evaluarea portofoliului, acesta este echivalentul unui grad de fundație de doi ani care deține 120 de credite de calificare VTCT. Cursul acționează ca o confirmare a unei game intregi de aptitudini in domeniul financiar.
Cursantii vor dobândi competențe esențiale pentru a gândi atât tactic, cât și strategic imbinand notiunile teoretice cu pregătirea practică.
Un curs este parcurs în 60 de ore de învățare în sali special amenajate.

În lipsa unui plan, vei fi la mila pieței și a emoțiilor tale

Pentru structura cursurilor ne-am concentrat pe cursantii noștri și pe obiectivele lor finale: managementul riscului, hedging, investiții sau tranzacționare.
BeTrader Academy Romania oferă educație de nivel mondial, furnizata de experți în servicii financiare diverse. Te rugăm să ne contactezi pentru mai multe informații despre modul în care te putem ajuta in procesul de instruire.
Dispunem de toate metodele care îi vor ajuta pe cursanti să inteleaga piețele financiare și instrumentele relevante pentru ei, precum luarea deciziilor potrivite.
Cursurile noastre și seminariile personalizate sunt concepute pentru a fi extrem de interactive, cu exemple live din lumea reală utilizate ori de câte ori este posibil. Întrebările cursantilor sunt încurajate în mod activ și abordate fie colectiv, în grup de what’s-up deschis, fie individual la sfârșitul fiecărei sesiuni.