Politica De Confidențialitate

Politica De Confidențialitate Be Trader Academy

1. Informații generale.
Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale S.C. Betrader Professional S.R.L. în calitate de operator de date. Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.betrader.ro.

2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate
Categoriile de date colectate diferă, în funcție de activitatea desfăsurată de dumneavoastră pe site-ul www.betrader.ro astfel că, în cazul în care vă creați un cont v-or fi stocate date cu privire la : nume, prenume, adresa de e-mail, număr de telefon, în timp ce, în calitate de vizitator o să primim doar informațiile pe care ni le puteți furniza în secțiunea de întrebări, dacă este cazul. Mai aveți opțiunea de a vă loga prin intermediul unei aplicații precum Facebook, Google iar în acest caz o să stocăm informații cu privire la : nume de utilizator, adresă de email.

3. Scopurile prelucrării datelor cu caracter personal
La crearea unui cont pe www.betrader.ro vă dați acordul ca datele dumneavoastră cu caracter personal pe care ni le furnizați să fie prelucrate de noi și folosite conform legii, nu în mod abuziv. S.C. Betrader Professional S.R.L. folosește datele preluate pentru: -activități de marketing, pentru a vă putea comunica prin e-mail sau telefonic oportunități noi oferite de www.betrader.ro, posibilele îmbunătățiri și informații considerate utile și de interes pentru dumneavoastră ca și client al www.betrader.ro; -realizarea de sondaje și analize care au ca scop principal îmbunătățirea performanțelor website-ului; -soluționarea eventualelor plângeri/reclamații sau pentru a oferi răspunsuri exacte și de specialitate întrebărilor dumneavoastră; -achizițiile de pe www.betrader.ro cu scopul de a vă oferi informații suplimentare în legătură cu achiziția facută și pentru a ne asigura că a ajuns în posesia dumneavoastră și că sunteți multumiți de serviciile care v-au fost oferite. Furnizarea datelor personale pentru oricare dintre aceste scopuri este voluntară, însă, în unele cazuri refuzul furnizării datelor necesare o să vă priveze de anumite beneficii (ex. newsletter, promoții,discount-uri, etc) Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare,S.C. Betrader Professional S.R.L. poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină S.C. Betrader Professional S.R.L. în desfășurarea activității prin intermediul site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale.

4. Durata pentru care vă prelucrăm datele
Datele dumneavoastră cu caracter personal v-or fi stocate atâta timp cât este necesar pentru a putea realiza scopurile enumerate mai sus. Ștergerea contului de catre client presupune dezabonarea acestuia de la primirea de comunicări comerciale însă nu presupune și încetarea folosirii datelor cu caracter personal ale acestuia. Aveți totuși posibilitatea de a ne cere încetarea folosirii datelor dumneavoastră.

5. Drepturile de care beneficiați
Conform legislației în vigoare, ca și furnizor de date cu caracter personal către S.C. Betrader Professional S.R.L. aveți următoarele drepturi: -dreptul la informare. Aveți dreptul de a cere și de a primi detalii în legatură cu scopul, modul și durata prelucrării datelor cu caracter personal preluate de la dumneavoastră de către S.C. Betrader Professional S.R.L; -dreptul la rectificare/completare. În cazul datelor greșite, incomplete sau nejustificate S.C. Betrader Professional S.R.L. are obligația de a investiga situația și de corecta datele; -dreptul la ștergerea datelor în cazul în care nu mai sunt necesare îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate, dacă datele personale au fost prelucrare ilegal sau în cazul în care este restrâns consimțământul; -dreptul la restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal în cazul în care datele nu sunt corecte, nu au fost folosite legal și persoana în cauză nu dorește ștergerea lor ci doar restricționarea folosirii acestora; -dreptul la portabilitatea datelor. S.C. Betrader Professional S.R.L. are obligația de a furniza datele personale ale clientului într-un format organizat și ușor de citit către alt operator de date; -dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate; -dreptul la opoziție -în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări; -dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

6. Utilizarea cookie-urilor
Cookie-urile (terminologia include "Internet Cookie", "browser cookie", "HTTP cookie" sau pur și simplu "cookie" ) sunt fişiere sau informaţii care pot fi stocate pe calculatorul dumneavoastră sau pe dispozitive mobile, cu acces la internet (smartphone sau tableta) atunci când accesaţi internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisă de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) şi nu poate accesa informaţiile de pe calculatorul/dispozitivul mobil al utilizatorului. Menţionăm că această tehnologie nu conţine programe software, viruşi sau spyware. Utilizăm cookie-urile pentru a face site-ul mai uşor de utilizat şi pentru a-l adapta mai bine, prin ofertele noastre, la interesele şi necesităţile dumneavoastră. Cookie-urile sunt utilizate şi pentru a mări viteza viitoarelor dumneavoastră activităţi şi experienţe pe site-ul nostru. Acestea se referă la preferinţele dvs. în materie de confidenţialitate online sau publicitate relevantă. De asemenea utilizăm cookie-uri pentru a compila statistici anonime, cumulate, care ne permit să înţelegem cum utilizează oamenii site-ul şi pentru a ne ajuta să îmbunătăţim structura şi conţinutul lui, excluzând indentificarea personală a utilizatorului.

7. Cum pot să controlez sau să şterg cookie-urile?
Majoritatea browserelor de internet sunt setate iniţial pentru a accepta automat cookie-uri. Puteţi modifica setările pentru a bloca cookie-urile sau pentru fi notificat în momentul când sunt trimise cookie-uri către calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră mobil (smartphone, tabletă). În cazul în care anulaţi cookie-urile pe care le utilizăm, nu veţi mai primi informaţii personalizate atunci când vizitaţi site-ul www.betrader.ro. Dacă utilizaţi mai multe dispozitive pentru a vizualiza şi a accesa site-ul (de ex. calculatorul, smartphone, tableta, etc) va trebui să vă asiguraţi că fiecare browser de pe fiecare dispozitiv este setat astfel încât să corespundă preferinţelor dumneavoastră de cookie. Utilizarea datelor cu caracter personal de către www.betrader.ro este în conformitate cu reglementarile legale în vigoare în legatura cu protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. www.betrader.ro și terțe părti (inclusiv Google) afisează anunțurile betrader.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terță parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunțuri pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul web www.betrader.com .

8. Dezabonare
Noi folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la comandă, știri ocazionale despre companie, informații legate de produs etc., însă în orice moment o să ai posibilitatea de a te dezabona și îți v-om furniza informațiile necesare pentru dezabonare.

9. Consimțământul
Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politica noastră de confidențialitate.